About me

Boaz van der Meer

Ik ben geboren in 1989 en ik ben nu 30 jaar oud, woont en werk in Nederland.

In mijn vrije tijd heb ik veel verschillende spellen gespeeld, zoals dota, Hearthstone, League of Legends en zelfs een beetje Minecraft. Ik ben ook een fan van de videogames, zoals de originele Starcraft, en als ik dit speelde, realiseerde ik me de noodzaak voor iets als dit. Dit is een blog gewijd aan het bespreken van alles met betrekking tot de Beamer, een kleine, lichtgewicht, lichtgewicht video gaming toetsenbord. Het doel is om een plek voor de meer technische fans om samen te komen en hun mening te delen over Beamer en andere video gaming toetsenborden, alsmede voor mensen die interesse hebben in een bepaalde stijl van gaming, zoals League of Legends of DOTA. Het doel is om inclusief te zijn, informatief te zijn en vermakelijk te zijn. Ik hoop dat je mijn blog te controleren en te zien wat ik het over heb.

Mijn Ebook, dat 'How to test beamer in Python' heet, is verkrijgbaar in de webwinkel. Ik ben ook lid van de Beamer Testing Slack.

Ik heb geschreven een paar tutorials en andere artikelen over beamer. Als u meer wilt weten, check out mijn artikel over de basisprincipes van het testen beamer. Dit is de testmodule, een bibliotheek die functies biedt om tests uit te voeren: het kan worden gebruikt om een functie uit te voeren die een testsuite implementeert. Dit kan erg handig zijn bij het maken van testcases. Ik gebruikte het om een test-suite te maken voor een eenvoudig voorbeeld: de gebruiker en de inlogvorm van een website die iets ingewikkelder is dan de gemiddelde website. Dit is het resultaat van die test-suite:

#!/usr/bin/env python import beamer from theano import tensorflow as tf # Dit is het bronbestand voor de Beamer testbibliotheek, die is opgenomen in de # distributie # De voorbeeldcode die hier wordt gebruikt is een beetje ingewikkeld, maar geeft je een idee van wat # je verwachten wanneer je de bibliotheek gebruikt.

Ik heb veel ervaring omdat ik de code voor veel webpagina's heb geschreven. Ik heb de tijd om mijn projecten te verzorgen en ze soepel te laten verlopen. Dus je je voorstellen dat ik mijn best doe om dat te doen voor mijn gebruikers. Het kan soms een uitdaging zijn, vooral als je zoveel functies hebt. Soms denk ik aan manieren om een betere gebruikerservaring te krijgen voor onze gebruikers. Ik was in staat om een aantal oplossingen die waren zeer eenvoudig te vinden en ik wilde ze met u delen.

Dus dat is het. Als je vragen hebt, stel ze dan. Ik zal proberen alle vragen te beantwoorden. Ik hoop dat je het leuk vindt, en als je denkt dat er iets mis is of verkeerd in iets, laat het me weten.