Beamer geeft pc-beeld wazig ondanks HDMI-aansluiting. Resolutie van PC 1920 *1080, Inheemse resolutie van beamer: 800 *480. Wat te doen?

Boaz van der Meer

1. Maak een resolutiewijziging naar 640 * 480. In mijn geval is de resolutie 400 * 240 en de native resolutie is 720 * 480. Als gevolg hiervan zal het waarschijnlijk beter zijn dan Wasmand Afmeting. (De "800" staat voor 720 en "480" staat voor 480) Dit werkt, maar beamer lijdt aan een "zwart" scherm tijdens de resolutie te veranderen. 2. Verander de resolutie van beamer in een resolutie is het comfortabeler in (zoals de resolutie van een mobiele telefoon). De native resolutie is 640 * 480. Maar een mobiele telefoon scherm is veel te klein om te passen op een tv. Ik vraag me vaak af hoeveel mensen die zijn in het proces van het doen van iets "goed" door het kijken naar een video hebben het scherm verloren toen die video werd "verkleind" in real-time om een resolutie was het niet comfortabel met.

5. Sla de video op. De volgende keer dat je de video bekijkt, sla je deze op. Op dezelfde manier waarop u de afbeelding opgeslagen in Photoshop, is het ook een goed idee om de video op te slaan. Wanneer je op de video klikt die je op je computer of een mobiel apparaat hebt opgeslagen, staat deze op een nieuwe pagina (in tegenstelling tot de normale HTML5-speler die je ziet wanneer je je favoriete YouTube-video bekijkt). Deze pagina bevindt zich in dezelfde "verkleinde" positie die het zou zijn in een HTML5-speler. Je hebt de optie om op dit moment opnieuw te 'opnieuw afspelen' en selecteert u om op te slaan in de video, als je dat nog niet hebt gedaan. En dat onderscheidt het van andere artikelen zoals beamer Test. Ik vind dit handig voor als ik mijn ervaringen met beamer met anderen wil delen.

Nadat je je video hebt opgeslagen, wordt je gevraagd waar je de video hebt opgeslagen, klik je op 'downloaden' voor de video en klik je vervolgens op 'opslaan' om de video automatisch in je Dropbox-map te plaatsen. Deze map wordt weergegeven in het menu met de rechtermuisknop op uw computer. Als je de video wilt 'bekijken' kun je dit doen vanuit je Dropbox-map (als je het bovenstaande van tevoren hebt gedaan, dat wil zeggen als je niet op de downloadknop hebt geklikt toen het downloadvenster werd geopend). Als u op een computer speelt met een browser die de FFmpeg-encoder ondersteunt, u deze video afspelen in een browser op die computer en dezelfde videokwaliteit krijgen die u op uw Mac afspelen. U het dan afspelen in andere toepassingen die gebruik maken van de FFmpeg encoder (zie hieronder) zonder FFmpeg en een FFmpeg plugins te installeren. Nadat de video is afgespeeld, wordt u, als u ervoor kiest om opnieuw te spelen, gevraagd om "uw wachtwoord in te voeren". Zo weet je dat je de video hebt afgespeeld. Dit is hetzelfde als wanneer u de optie 'afspelen' selecteert bij het opstarten van een game op uw Mac. Het is een geweldige functie die mensen hebben gevraagd en een die ik denk dat is een grote verbetering van de video. Zoals u zien, de video die ik hier heb gedeeld is gecodeerd met behulp van FFmpeg en is ook in een enkel bestand.