Bestaan beamers al?

Boaz van der Meer

Nog niet. Tot nu toe heb ik geschreven: Een tutorial voor het krijgen van beamer om te beginnen met behulp van beamer-test (beamer-test.nl) Een blog post over Beamer, het testen kader (beamer-test.nl) Een nieuwe test voor beamer-test (beamer-test.nl/test. Dit is onthullend, als je het vergelijkt met Fietstas Zwart Bruin. py) en ook een aantal andere tests (beamer-test.nl/test_test.py) Een paar beamer tests (beamer-test. Dit kan indrukwekkend zijn in vergelijking met Tefal Contactgrill Xl nl/test_beamer.py) en nog wat meer tests (beamer-test.nl/test_beamer_tests.py)

Om uw vraag te beantwoorden: Ik heb getest al deze voorbeelden en alle bibliotheken en kaders die worden geleverd met beamer in mijn werk en het werkte prima. Sommigen van hen vond ik heel buggy. Dit is hoe ik denk dat je beamer gebruiken als je niet een programmeur die ervaring heeft gehad met dit soort dingen.

Wat is beamer?

Als u nog niet hebt, adviseer ik u leest het artikel Beamer: een gratis web-based testen kader door Tom Dale en Beamer, Testd en Mocking, een tutorial die je krijgen van mijn blog. Als u nieuw bent voor beamer, stel ik voor dat je door dat artikel eerst en lees het artikel over het testen in het algemeen.

Beamer is een webframework dat compatibel is met een breed scala aan programmeertalen en frameworks. In tegenstelling tot Videocamera Kopen Tips kan deze dus merkbaar krachtiger zijn. U ook beamer gebruiken met uw IDE-achtige IDEA. Beamer heeft een aantal ingebouwde functionaliteit die u kan helpen tests sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren te schrijven. Als een goede start, bekijk de "What is Beamer" documentatie.

Beamer heeft een eenvoudig maar krachtig testsysteem genaamd Beamer. Het is eenvoudig te gebruiken en krachtig in sommige gebieden. Een gebied dat bijzonder belangrijk is, is het testen van HTML en CSS. Beamer heeft een krachtige en gebruiksvriendelijke testeditor waarmee u binnen enkele seconden HTML- en CSS-tests schrijven. Beamer is uiterst flexibel in zijn testmogelijkheden en kan zowat elke use case aan die u zich voorstellen. Bekijk de Testpagina van Beamer om aan de slag te gaan. Om een test uit te voeren, hoeft u alleen maar naar de testpagina te gaan en een testbestand te kiezen (zie de tests in de testsmap in dit document). Beamer maakt een nieuw testbestand voor u en u het uitvoeren met slechts een paar klikken.

De Test Editor is een geavanceerde functie en we raden u aan dit artikel te lezen over hoe het te gebruiken. Het is eigenlijk een JavaScript-bibliotheek die u gebruikt om te communiceren met het testsysteem. Het kan ook worden gebruikt om rapporten te genereren voor elk bestand dat u hebt gemaakt. Als u een testbestand wilt uitvoeren, moet u een scripttag boven aan het testbestand toevoegen en de bestandsnaam schrijven. Ook beamer is een test waard. Beamer zal de test uitvoeren en je kijken en zien of het voorbij is. Om alle testbestanden te zien die Beamer voor u heeft gemaakt, typt u: python -m beamer -T test_files_name De testbestanden die u in het verleden hebt geschreven, worden hier weergegeven, samen met een samenvatting van hoe goed ze slagen of mislukken.