Contact

Boaz van der Meer

Contact Form

Ik ben altijd bereid om te helpen collega beamer liefhebbers en de beamer gemeenschap ook.

De Beamer Wiki heeft een artikel over Beamer, of de wiki over beamer, die ook is gekoppeld aan op deze blog. Als je de beheerder van de wiki bent en informatie over beamer wilt bespreken en delen met de community, voel je vrij om een bericht achter te laten in deze thread! Gepost door Boaz van der Meer op 2018-06-27 21:54:48

Dit is een tutorial over de Beamer Web Service en hoe het werkt. Let op, dat de tutorial heeft veel inhoud en de inhoud hier is niet altijd 100% correct, het is gewoon een snelle start met hoe Beamer werkt. Lees het artikel en laat het me weten als je vragen of suggesties hebt! De Web Service is een lichtgewicht RESTful HTTP-server die op verschillende manieren kan worden geïmplementeerd. Er zijn ook een aantal andere diensten op de Web Service die ik denk dat moet worden vermeld, dat je misschien ook graag: Beamer - een sociale bloggen en social networking app die het mogelijk maakt om uw contacten met elkaar te verbinden.

Als u contact met mij wilt opnemen u contact opnemen via e-mail of op mijn blog. Ik ben een software ontwikkelaar uit België. Het meest interessante deel van mijn dag is de lange uren van het werk dat ik in op te testen, ik ben ook een schrijver en een kok. Ik ben altijd bezig om een soort van een onderhoudende blog over beamer te creëren. Als u vragen of opmerkingen over beamer, aarzel dan niet om ze te schrijven.

Als u uw gedachten over het onderwerp beamer wilt delen, doe dat dan! We moeten dit onderwerp bespreken, en ik hoop dat je zult proberen om te komen tot een goed begrip van wat ik probeer te zeggen hier. Ik wil graag van je horen. Let op: dit is niet mijn primaire taak. Ik werk parttime in de keuken als kok, blogger en ook als freelance schrijver. Mijn dag is vol van het werk, en ik zou graag voor u om te weten dat ik probeer om mijn tijd tussen werk en blog schrijven evenwicht.

Onze openingstijden