Dit is hoe we testen

Boaz van der Meer

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we de prestaties van beamer verifiëren met echte camera's, en we kunnen ook zien of het presteert zoals beweerd. Ik ben nu trots om aan te kondigen dat we een tweede testlab in hetzelfde gebied hebben. Het nieuwe lab is een plek voor mensen die zelf geen testlab hebben om beamer te testen.

Hoe we testen

Ons testlaboratorium bevindt zich in ons kleine kantoor in het centrum van de Grote Markt en heeft twee grote testarmaturen. Beide armaturen zijn uitgerust met een rek voor groot materieel. Een armatuur heeft een oscilloscoop, en de andere heeft een camera. Dit stelt ons in staat om beamer te testen met verschillende real life camera's, met verschillende verlichtingsopstellingen, en met de camera draait in een verscheidenheid van temperaturen. We voeren ook een lichttest uit en hebben een reeks tests opgebouwd in de testruimte.

Te vaak mensen kopen producten, omdat ze te horen krijgen dat het bedrijf zal een uitstekende baan te doen. Dat is niet altijd het geval. Je moet heel goed kijken naar wat het bedrijf heeft gedaan en wat ze eigenlijk doen om de kwaliteit van hun producten te verbeteren. Hoe meer informatie je krijgt, hoe meer je beslissen of een product de moeite waard is. Als u geen duidelijke verbetering ziet in een product na maanden of zelfs jaren testen, is er iets heel erg mis met het product. Er zijn een aantal producten die volledig dood zijn in het water. Dat is wanneer u moet beginnen met het controleren of het bedrijf is getest en / of heeft een duidelijk proces van testen. Dit is heel gebruikelijk in beamer, maar het is ook iets wat je moet doen als je de evaluatie van alle producten op een product website.

Wat is er met een bedrijf dat je verrassend vindt?

Als beamer fan was het bedrijf waar ik het meest van verrast was M&S M&S vroeger een geweldig merk en dat is het nog steeds. Het bedrijf heeft een enorme merkaanwezigheid en een geweldig marketingplan.

Op het eerste gezicht lijken de tests misschien complex, maar ze geven u een idee van de betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid van de adviezen van onze gecertificeerde analisten. Wij zijn de enige onafhankelijke, third-party, third-party, gecertificeerd analist van ons eigen merk, beamer. We zijn ook in staat om onze tests te halen omdat we de ervaring en kwalificaties hebben om de tests uit te voeren. De beste test zal u voorzien van de meest nauwkeurige informatie om u te helpen de juiste beslissing te nemen als het gaat om het kopen van uw nieuwe auto of vrachtwagen.

Dus als u overweegt de aankoop van een nieuwe beamer of een gebruikte auto, de beamer tests lijkt misschien te moeilijk om te slagen, en dat is het geval, maar ze zijn de moeite waard. Sterker nog, wanneer u klaar bent om uw nieuwe of gebruikte auto of vrachtwagen te kopen, laten we u graag zien hoe we ons eigen merk testen. Lees meer » Beamer tests zijn ontworpen om te testen beamer het vermogen om impact te weerstaan in drie belangrijke scenario's.

Het doel is niet om de beste beamer te kiezen, maar om u te helpen de beste beslissing te nemen bij het winkelen voor uw volgende paar laarzen. We doen ook veel blogberichten en video's over onze bekroonde producten, zodat je meer te weten komen over waarom we ze kiezen. We lezen graag je opmerkingen en feedback en we luisteren mee. Als u vragen of suggesties voor de blog, u ook een reactie hier.

Als lid van het beamer team zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Om ervoor te zorgen dat je niets mist, plaatsen we productreviews, een nieuw productblogbericht en zelfs nieuwe productgeefacties de hele tijd. Onze blog wordt, net als onze producten, maandelijks bijgewerkt. Je eerdere blogberichten zien door onder aan elk bericht op de knop 'volgen' te klikken.