Hoe installeer ik een beamer zodat deze verticaal naar beneden wijst en het beeld op de grond gooit?

Boaz van der Meer

De manier waarop je beamer voor jezelf hebt ingesteld. Als u een beamer met de hoogst mogelijke resolutie wilt, wilt u niet in de browserconsole kijken. Je moet een paar instellingen te wijzigen voordat de beamer zal draaien. Laten we ze doornemen:

Stel de browserconsole in: Voordat u beamer instelt om naar boven te wijzen, moet u een kleine browser configureren. U de browser vinden die u nodig hebt door te zoeken naar de extensie die u gebruikt. Hier gaan we firefox gebruiken. Klik erop: klik nu op de menuknop (linksboven) en selecteer 'Opties' Klik op de knop 'Aanpassen' op de volgende pagina. Klik onder het tabblad browser op tabblad 'Aanpassen' en zoek de extensie "beamer.js". Klik erop: Daarna moet uw browser er als volgt uitzien: Nu u beamer gaan configureren. Dit maakt het zeker beter dan Werking Bloeddrukmeter. U uw eigen tags toevoegen en andere dingen doen. Als u een tag wilt configureren, klikt u op de tag aan de rechterkant en klikt u op 'Configureren'. En dit onderscheidt dit product van andere producten zoals Thermostaat Wastafelkraan. De instellingen zijn: De tags worden gedefinieerd door drie velden: de naam, de categorie en de auteur. De naam is de naam die u gebruikt om beamer berichten te schrijven. De categorie is een tekstveld dat beschrijft wat voor soort tag u wilt toepassen op beamer. De auteur is het e-mailadres van de persoon die uw beamer berichten zal schrijven. U mag slechts één e-mailadres gebruiken voor elk beamer-account. De tags die u toepassen op beamer worden weergegeven in de onderstaande tabel. U de tags beschikbaar in beamer op de onderstaande tabel. Een tag toevoegen: 1) Klik op de knop 'tag toevoegen' 2) Geef de nieuwe tag een naam en klik op 'toevoegen' 3) Sla de tag 4 op) Herhaal stap 1, 3 en 4 totdat je het beamer-bericht hebt gemaakt. 5) Klik op de knop 'unsave' op het beamer-tabblad 6) Ga naar het bovenste menu en klik op 'Opties' 7) Klik op het tabblad 'Algemeen' en kies 'Bestand bij elkaar voegen' 8) Kies een bestand en sla het op op je bureaublad 9) Klik op de knop 'Wijzigingen opslaan' en je nieuwe beamerbericht moet nu in je Beamer-account staan.

Voor hulp bij het maken en verwijderen van tags, u gebruik maken van de tags help menu in het beamer menu. Op dezelfde manier kan beamer Test een proefrun zijn. Houd er rekening mee dat de tags die u toevoegen aan beamer niet verplicht zijn om te hebben. Als u een nieuwe tag wilt maken, klikt u op de knop 'tag toevoegen' en voegt u uw bericht toe met een naam en een nieuwe tag. Opmerking: Tags zijn niet toegestaan in het bericht zelf. Zorg ervoor dat uw beamerbericht ten minste drie tags bevat om de berichten in uw account te kunnen ontvangen.