Hoeveel moet een goede beamer kosten?

Boaz van der Meer

5-10 Euro, maar dat is niet altijd genoeg, want de eerste (die ik verkoop) heeft altijd meer dan 10 Euro nodig om aan de slag te gaan. Als u op zoek bent naar een goede koop, moet je proberen om een gloednieuwe beamer te kopen voor een goedkope prijs: bijvoorbeeld degene die ik verkoop in deze post, het is voor 30 Euro.

De reden is dat een beamer is een machine die veel kracht nodig heeft, en ik wil houden het goed werkt. Als ik een beamer goed werkt voor vele uren, dan maakt het niet uit hoeveel ik het kostte, zal het nog steeds goed blijven werken. Het andere ding over beamer is dat als ik wil een beamer te repareren, ik heb om de beamer uit elkaar te halen, om alle schroeven te verwijderen, want er is geen mechanische of software-level reparatie service beschikbaar (maar het is mogelijk). Ik bewaar het altijd in een verzegelde container, zodat het gemakkelijk (en veilig) kan worden bevestigd. Als gevolg daarvan is het waarschijnlijk sterker dan Bestaand Stopcontact Uitbreiden. Voor nu zal ik na alle reparatie gidsen in de volgende blog. Ik heb een volledige gids geschreven over hoe je een beamer te repareren, als je wilt weten hoe het te doen. Zo ziet mijn beamer eruit, toen ik ermee werkte: Een beamer kan veel verschillende soorten problemen hebben. Wanneer het een beetje ruw of heeft een slechte afwerking, is het echt moeilijk om uit te vinden hoe ze te repareren. Veel problemen komen van binnenuit. Een beamer kan worden gekraakt of gebarsten van binnen of van buiten, omdat de metalen structuur en de vorm van de motor verschillen van normaal plastic. Dus als het breekt, zal de beamer een soort van schade binnen hebben. Hier zal ik laten zien hoe je een kapotte beamer te repareren. De beste reparatie voor dit probleem is een metalen frame dat ook in een goede staat van onderhoud. Er zijn ook een aantal beamer-gerelateerde problemen die niet echt van invloed op de beamer zo veel, maar ik zal een aantal van hen hier ook laten zien. Om aan de slag te gaan met de reparatie van een kapotte beamer, moet je wat voorbereidend werk doen. In tegenstelling tot Grohe L-size Wastafelkraan, maakt dit het veel meer resounding. U beginnen met het verwijderen van de motor uit de beamer. Dan u de beamer en de motor schoon te maken om ervoor te zorgen dat al het vuil is uit hen en dat u de lagers, zeehonden en alle andere puin dat nog steeds in hen schoongemaakt. Vervolgens moet je wat olie op de binnenkant van de beamer. Ik geef de voorkeur aan de Mobil 1 die wordt geleverd in een buis, maar de olie is ook goed voor elke vorm van motor. De olie is echt belangrijk voor de beamer om weer te gaan werken nadat het volledig is gesloopt. Ik gebruik Mobil 1 Olie in een buis omdat het een soepeler lopen en gladder gevoel geeft. Het bevat ook geen additieven die gevaarlijk zijn voor de motor, zoals benzeen. De olie wordt verkocht voor ongeveer 3 cent per buis. Als ik wat uit de auto haal, zal ik er meer over schrijven.

Nog een ding: Je moet alle onderdelen te verwijderen uit de olie en zet ze in een andere container of je riskeert het verbranden van de olie. Neem eerst de oliepomp en alle andere dingen in de oliepan. Hoe krijg ik geluid op de dozen bij het verzenden met een beamer? Haal dan je oliedrukmeter. Het is een kleine rubberen cilinder met een gat in de top en een die je knijpen en draaien met de andere hand om de oliestroom te maken.