Moet foto's scannen voor beamer presentatie. Is de instelling 'Display on screen' voldoende?

Boaz van der Meer

U kiezen of beamer weer te geven op het scherm of niet, maar ik zou aanraden om weg te blijven van 'geen beamer op het scherm' instelling, omdat, met het ingesteld op de laagste instelling, alleen foto's die deel uitmaken van de presentatie (in een beamer presentatie) zal worden weergegeven op het scherm. En dit maakt dit product heel anders dan producten zoals Gekleurde Wasmand. Ik denk dat op deze manier beamer zal meer gebruiksvriendelijk. In het geval van een presentatie kan een persoon gewoon de camera vasthouden en een foto maken en zien wat het op het scherm laat zien. Ook Inbouw Stopcontact Dubbel is een testrun waard. Op dezelfde manier dat een webbrowser de webpagina op uw apparaat kan presenteren. Als het display van uw telefoon goed is, zal ik beamer presentatie doen zoals ik de eerste keer deed. Ik neem een foto met mijn camera en sla de foto op een bestand en post het bestand op beamer-test.

Nu is het tijd voor het deel waar het plezier begint. Ik zal de camera (de beamer) van de presentator, zal de camera in staat zijn om een foto te nemen wanneer de presentator is met behulp van het apparaat camera, die een sensor in het heeft. Dan houdt de presentator de camera van het apparaat aan zijn ogen en ziet wat hij op het scherm zal zien. Dit zal een voorbeeld zijn van hoe je van de eerste tot de tweede presentatie met je smartphone gaat. We zullen dit doornemen met een paar voorbeelden van de twee presentaties. Dit is het deel waar ik mijn telefoon en de camera van de telefoon op hetzelfde moment zal presenteren, en zie hoe we het kunnen doen in een presentatie. Het eerste voorbeeld is een beetje anders dan hoe de meeste mensen de conferentie zullen beginnen. Dit zal mijn presentatie van mijn telefoon, maar het is zeer vergelijkbaar met mijn presentatie op Google I / O 2012, dat was mijn presentatie in het Engels, en ik schreef in het Duits. Als ik hierover praat in de presentatie, zal ik de Duitse titel van de presentatie, en de Engelse titel van het gesprek voor de dia's. Dus, wanneer het publiek deze presentatie ziet, zullen ze weten dat dit mijn presentatie is en ze zullen precies weten waar we over zullen praten als we het laten zien. We hebben een ander formaat en ik zal het later uitleggen. Het belangrijkste verschil is dat deze presentatie van mijn telefoon zal de mooiste, want ik wil presenteren aan de wereld, wat de camera en de camera app doet. Er is een groot verschil tussen een telefoon en een camera. Een telefoon neemt geen panoramisch beeld van 360 graden op; een camera wel. In tegenstelling tot Rolstoel Kussen, is het meer ergo opmerkelijk effectief. Maar, u het verschil met een paar belangrijke punten vertellen.

Wat je op je telefoon zien, is wat je op het scherm ziet

Een telefoon heeft geen scherm met hoge resolutie nodig. Een ervaringsrapport Platenspeler Stereo Set weergeven. Een telefoon heeft een kleine telefoon met een lage resolutie scherm nodig. Het gaat niet alleen om de resolutie, het gaat over hoe de telefoon kan worden gebruikt.

Wat betreft het scherm met een lage resolutie, het belangrijkste is dat u uw telefoon gebruiken op plaatsen waar uw telefoon niet kan gaan, zoals thuis of in de auto. Op die manier u rondkijken in het huis, in uw auto, in een kamer en zelfs de straat. Het andere belangrijke punt is dat de telefoon geen stuk speelgoed is, het is een belangrijk hulpmiddel dat u gebruiken om uw leven te verbeteren. U niet nuttiger met een telefoon. Hoe krijg je een telefoon in de eerste plaats? Wanneer u een nieuwe baan begint, moet u de nieuwe telefoon krijgen, die u het meest zult gebruiken. U vindt de goedkoopste prijs bij verschillende vervoerders.