Verwijder beamer 3,5 meter - is dat ok? Foto niet te groot?

Boaz van der Meer

Nee, dat is te groot - ik denk dat het ok is en ik heb ook te horen gekregen om Beamer te verwijderen voor een goede reden: de eerste keer dat ik het gebruikte was het vrij traag. Dus, ja. Een ervaringsrapport Cordo Fietstas Kruidvat weergeven. Ik heb dezelfde mening. U Beamer ook verwijderen uit een apparaat dat er niet voor is ontworpen. En voor de gebruikers die willen testen, is het niet nodig om het uit te voeren op alle apparaten in de markt en beamer te verwijderen van hen. Ik heb ook veel gebruikers van beamer op een pc of een laptop, die wilde testen, maar kon gewoon niet om wat voor reden, omdat het testapparaat niet werkt, het werkt alleen op Windows en de test vereist een speciale app op het OS. Als ik me niet vergis, is dit de reden waarom er niet veel vraag is naar beamer.

In ieder geval, hier zijn een paar handige tips om beamer werkend op uw apparaat te krijgen. Je zou kunnen hebben verschillende behoeften en ik zal ook vermelden wat het werk voor u. Beamer geeft pc-beeld wazig ondanks HDMI-aansluiting. Resolutie van PC 1920 *1080, Inheemse resolutie van beamer: 800 *480. Wat te doen? Voordat u begint: Controleer alle machtigingen op de app. Beamer moet zijn tests kunnen uitvoeren, de uitvoer naar een bestand kunnen schrijven en controleren of deze correct wordt uitgevoerd. Controleer in dit geval alle machtiging 'Toegang' in de app. Zorg ervoor dat u de juiste toestemming hebt: beamer heeft 'Lezen, schrijven, uitvoeren, verwijderen' nodig. U moet er ook voor zorgen dat 'Als beheerder' en 'Als andere gebruiker uitvoeren' beide worden gecontroleerd. Beamer draait op een Linux desktop computer met een werkend wifi-apparaat. Zorg er dus voor dat je wifi-apparaat is ingesteld met "AirPort Utility", "AirPort Utility Express" of "AirPort Utility". Het is mogelijk om beamer werkend te krijgen op Windows of Mac. Ik heb veel gratis drivers die ik had gedownload gebruikt, maar het duurde een paar uur om de wifi werkend te krijgen. Ik probeerde "airport-proxy" en "AirPort Utility", maar er zijn een aantal problemen met hen. Ik probeerde "AirPort Utility" en "AirPort Utility Express" en ze werkten voor een tijdje, maar dan is de wifi zou niet blijven totdat ik handmatig ingeschakeld en unplugged het. Ik heb ook gehoord van "luchthaven-proxy-voorkeuren", die lijkt te zijn de officiële chauffeurs. Na enkele maanden van testen heb ik besloten om de officiële drivers te gebruiken voor mijn setup (die, voor het moment, heb ik geïnstalleerd met "pip installeren luchthaven-proxy-voorkeuren"). Dus na het installeren van deze drivers, moet ik het configureren in mijn terminal om te werken. Als het niet werkt bent u in voor een lange harde tijd voordat je de wifi werken.

Ten eerste, als je nog geen account hebt over luchthaven-proxy-voorkeuren, ga je gang en maak er een. Dan zou ik aanraden om door het "configureren" proces van beide toepassingen. In vergelijking met beamer Test is het dus merkbaar effectiever. De "luchthaven-proxy-voorkeuren" applicatie is vrij eenvoudig te gebruiken. Je hoeft alleen maar te typen: airproxy-proxy-voorkeuren configureren Voer vervolgens het IP-adres van je router en de standaardgateway in de doos in.